РЕПУБЛИЧКИОТ ЈАВЕН ОБВИНИТЕЛ ПОД ИТНО МОРА ДА БАРА ПРИТВОР ЗА ЗАЕВ


Јордан Петровски 25.07.2018

Дали Републичкиот Јавен Обинител во оваа изјава на Заев не препознава повик на рушење на Устав и Уставен поредок.  

 


Крајно време е Републичкиот Јабвен Обинител да застане на браникот на Уставот и Уставниот поредок додека не стане предоцна па да се случува некој нов 27 април ама сега со вистински револт на граѓаните а не режија на УДБа, односно УБК за да донесат пак некој нов Заев на власт. 
Се надевам овој глас ке допре до Републичкиот Јавен Обинител па ке реагира на допрен глас


Read 1184 times