ЛИЦЕМЕРИЕТО НА ЗАЕВ И НЕГОВАТА ТИТОВИСТИЧКО КОМУНИСТИЧКА ДРУЖИНА СО ПРОСЛАВАТА НА ДЕНОТ НА ДEМОКРАТИЈАТА БЛЕСНА ВО ПОЛН СЈАЈ

 
Јордан Петровски 15.09.2017
За големите ветувања на Заев, за ВРАЌАЊЕ на слободата, демократија, еднаквоста пред законот,  ....  бев скептик и прашував, во мои текстови и во мои мислења во полемики на ФБ, како може Заев да врати нешто што не постоело? Моите прашања упатени до Заев и останатите членови на водството на СДСМ никогаш не беа одговорени!! Заев како и сите комунисти е тежок манипулант и лажго, тој кога зборува чиниш од него нема поголем демократ и по правдољубив човек ама кога ке ми ги видиш делата јасно станува дека Заев бил само одличен ученик на Тито, Глигоров и се разбита СЛУЖБАТА!! 
 
 
 
 
Лицемер, лицемерно во превод значи:дволичен, пренамагач, превртлив, препреден, измамник
Read 1008 times