ДАЛИ СДСМ ПРИФАТИЛ АМНЕСИТИЈА НА ДУИ ОД КРИМИНАЛОТ? ОДГОВОРОТ МОЖЕБИ ГО ДАВА БУЈАР ОСМАНИ ВО ВИДЕОТО

Јордан Петровски 08.03.2017

 

 

Дали после гледањето на оваа видео некој ке верува дека ДУИ ке дозволи некој од водачите на ДУИ, поточно главниот човек на ОНА да биде обинет за било што.  Бујар многу јасно ја соопштува целта на оваа “истрага“, истрагата има за цел да соопшти дека никој од врвот на ДУИ, водачите на ОНА не  биле замешан во криминал.
Зар оваа што го говори Бујар не сме го виделе веке еднаш на дело, бришењто на злосторот на Тито и комунистите.  Злостор кој Тито и неговата криминална банда  била задскриена зад  КОМУНИСТИЧКА ПЛАТФОРМА, а ДУИ денска нуди АЛБАНСКА ПЛАТФОРМА а целта е,  воениот -политичкиот врв, заради своите воени заслуги биде амнестиран и за воени злостори, она што веке го стоти Груевски и за криминали онаа што превзел обрска да го стори Заев!
Ако намерите на ДУИ беа да ги симне од себе црните дамки тие досега сами ке бараа да се судат убујците на цивили Македонци , да се судат киндаперите на 12 Македонци, да се судат оние кои се изживуваа врз работниците на Маврово.
Затоа бидете сигурно колку што ДУИ дозволи да се судат злосторите врз цивили Македонци исто толку ке дозволи да им се суди за криминалите за време на коалицирањето со Груевски. Амнестирањето на ДУИ од криминалот во период 2008-2016/7 ке значи само дека и некој криминали на Груевски дружината нема да бидат процесуирани.


 

 

Read 1090 times