ПАНИКА КАЈ ГАЗДИТЕ НА БОРЧЕ ТРАЈКОВСКИ "БОЈ"

Јордан Петровски 21.10.2016

Објавата на текстот  КОЈ МУ ГО ПОДМЕТНА КУКАВИЧКОТО ЈАЈЦЕ БОРЧЕ "БОЈ" НА СЈО?? предизвика паника во редовите на УДБа па во обид да спречат читаност на текстот го хакираа нашиот портал мислејки дека така ке ја спречат вистината да излезе на виделина. Но со хакирањето само птврдија дека нашите укажувања дека зад вработувањето на Борче "БОЈ" во СЈО стои службата се точни!!

Затоа ке се обратам јавно до СЈО под итно да го раскине договорот за работа со Борче Трајковски, човекот кој од времето на аферата со прислушкување "ГОЛЕМОТО УВО" бил воден од Титовистичката Групација во СЛУЖБАТА под соработнички псевдоним "БОЈ" а од пред некоја година со "нов идентитет" Боки "БУРГИЈА"!!Раскинот на договорот за работа е за да го спречи умрежувањето во СЈО на групацијата Титовисти и така да спречи СЈО да стане алатка во рацете на една од Групациите во нивната меѓусебна пресметка! Ако СЈО свесно или не заземе страна во меѓусебната пресмета помеѓу Групите на Титовисти и Сталинисти или попрецизно групата на Зоран Верушевски и групата на Силјан Аврамовски од растурање на УБК, изворот на злото и криминалот ке нема ништо. Се ке остане по старо само со нови ликови ....

Порталот КОТЛЕ ке опстои во својата заложба да ја говори и брани вистината!! Бидејки само вистината е таа која единствено може Македонија да ја извлече од кризата во која се наоѓа од 1990 година па се до денеска!!

Read 1725 times