ДИРЕКТОРОТ НА ДРЖАВНИОТ АРХИВ, ФИЛИП ПЕТРОВСКИ-СЕ ПРЕДСТАВУВА КАКО МАСОН А ТОЈ ТИ БИЛ КРАДЕЦ И АРАМИЈА

10.03.2016

Повик до сите автори и издавачи во Македонија -

 

ПРОВЕРЕТЕ КОЈ ГИ КОРИСТИ ВАШИТЕ ИЗДАНИЈА И АВТОРСКИ ПРАВА ВО ЗЕМЈАВА И СВЕТОТ !!!!

ФИЛИП ПЕТРОВСКИ - ДИРЕКТОР НА ДРЖАВЕН АРХИВ А ИСТОВРЕМЕНО КРАДЕЦ И АРАМИЈА СО ПРАВА НА МАКЕДОНСКИ АВТОРИ И ДОКУМЕНТИ !!!

САМО ОТВОРЕТЕ ИНТЕРНЕТ, ПРЕБАРАЈТЕ СО ИМЕ НА АВТОР, ИЗДАВАЧ ИЛИ НАСЛОВ !!!

ОВА ВАЖИ И ЗА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА И МИНИСТЕРКАТА КАНЧЕВСКА . . . . ?!

ВМРО ДПМНЕ ЌЕ МОРА ДА РАСЧИСТИ СО КРИМИНАЛЦИТЕ ОД ПАРТИСКИОТ И ДРЖАВЕН ВРВ!

НАЈОБИЧНО ПРЕБАРУВАЊЕ НА ИНТЕРНЕТ ПОКАЖУВА ДЕКА ДЕСЕТИЦИ И СТОТИЦИ КНИГИ ОД МАКЕДОНСКИ АВТОРИ И ИЗДАНИЈА, НАЈЧЕСТО НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА СЕ ПРОДАВААТ ВО ИНТЕРНЕТ ВЕРЗИЈА НА СВЕТСКИТЕ КУЌИ КАКО Kubon & Sagner GmbH, Abebooks.co.uk , Amazon.com i . . . . !
ЕДЕН ОД ТИЕ АРАМИИ И КРИМИНАЛЦИ СПОРЕД ОЧИГЛЕДНИТЕ ДОКАЗИ Е СЕГАШНИОТ ДИРЕКТОР НА ДРЖАВНИОТ АРХИВ НА МАКЕДОНИЈА , ФИЛИП ПЕТРОВСКИ КОЈ ДО СКОРО БЕШЕ И ДИРЕКТОР НА ГРАДСКАТА БИБЛИОТЕКА „ БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ „! СОСЕМА СЕРИОЗНО Е ПРАШАЊЕТО КОЛКУ ОД КНИГИТЕ И ДОКУМЕНТИТЕ НА БИБЛИОТЕКАТА „ БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ„ ИЛИ ДРЖАВНИОТ АРХИВ МОЖАТ ИЛИ ВЕЌЕ СЕ НАОЃААТ НА ПРОДАЖБА НА СВЕТСКИТЕ ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦИ А НИТУ АВТОРИТЕ НИТУ ДРЖАВАТА ДА НЕМА ПОИМ ЗА ТОА ? И СЕ РАЗБИРА , НАПЛАТАТА ЗА КОРИСТЕЊЕ (СИМНУВАЊЕ ) НА СОДРЖИНАТА НА ОВИЕ ДОКУМЕНТИ , КАКО ШТО СЕ ГЛЕДА ОДИ НА КОНТОТО НА ФИЛИП ПЕТРОВСКИ, КОЈ ЉУБИ ДА СЕ ПРЕСТАВУВА КАКО ПАТРИОТ, МАСОН, . . . ? А ВСУШНОСТ ТОЈ САМО ИМАЛ МЕРАК ДА НАПЛАЌА ТУЃ ( И ПОЛИТИЧКИ ) ТРУД ! МОЖЕБИ ВРВОТ НА ВМРО - ДПМНЕ ТРЕБА ДА ПОЧНЕ ДА ЧИСТИ КРИМИНАЛЦИ ОД НЕЈЗИНИТЕ РЕДОВИ А ВЛАДАТА ДА УТВРДИ КОЈ И ГО ЧУВА АРХИВСКИОТ ФОНД !???
ЕВЕ И ДОКАЗИ КОИ ТРЕБА ДА ГИ МОТИВИРААТ СИТЕ АВТОРИ ВО МАКЕДОНИЈА ДА ПОГЛЕДНАТ МАЛКУ КОЈ СЕ ГО НАПЛАЌА И СЕ БОГАТИ ОД НИВНИОТ АВТОРСКИ ТРУД БИДЕЈЌИ ИМА УШТЕ ВАКВИ ИНТЕРНЕТ АРАМИИ !
POLITICKIOT ZATVORENIK ZA MAKEDONIJA

 

 

download book for $9.99 (free for members)
Author: Ilija Maksimovski
Language: MK
Subject:
Makedonija
Macedonia
Filip Petrovski
antikomunizam
sloboda
borba
revolucija
Tips

To download a PDF ebook for $9.99 please click the download link. We recommend you pay by credit card. If you ask Paypal to pay from your bank account it will take them up to four business days to send your order to us. You can read the ebooks on your PC, Kindle, Nook, iPad, Android or other mobile device; see our FAQ page for instructions.
To download four books a month online for free simply join our library book club for $14.99 a month. Then login to your account before clicking the Download link.
To get a printed copy, click the Paperback link for a list of resellers.
Downloads marked "PDF/scan" may have notations, faded type, yellowed paper, missing or skewed pages or be free elsewhere. Paperbacks marked "OCR" may have numerous typos, missing text, with no illustrations or indexes. Books with Wikipedia or Wikia in the author field have content which was on those sites as of the publication date.

 

 

Facebook статус на Илија Максимовски

Read 14271 times