ДАЛИ ВОЈВОДАТА ИМА ДОВОЛНО КОМРПОМИТИРАЧКИ МАТЕРИЈАЛ ЗА ГРУЕВСКИ

Да ве потсетиме на едно интервју на ЉуПчо. Поточно сакам да го прашам ЉуПчо кога ке го испони ветувањето дадено во август 2012 година.
Би замолил некој кој му е близок на ЉуПчо, да му го посочи текстов на ЉуПчо да го прочита и ако собере храброст ЉуПчо да одговори на прашањево: Кога ке ги објави КОМРПОМИТИРАЧКИТЕ МАТЕРИЈАЛ ЗА ГРУЕВСКИ

 

 

[Image: Image3.jpg]

[Image: Image00011-1.jpg]
 

[Image: Image00021.jpg]
 

[Image: Image00031.jpg]
Read 3002 times