РЕПУБЛИЧКИОТ ЈАВЕН ОБВИНИТЕЛ ПОД ИТНО МОРА ДА БАРА ПРИТВОР ЗА ЗАЕВ


Јордан Петровски 25.07.2018

Дали Републичкиот Јавен Обинител во оваа изјава на Заев не препознава повик на рушење на Устав и Уставен поредок.  

 


Крајно време е Републичкиот Јабвен Обинител да застане на браникот на Уставот и Уставниот поредок додека не стане предоцна па да се случува некој нов 27 април ама сега со вистински револт на граѓаните а не режија на УДБа, односно УБК за да донесат пак некој нов Заев на власт. 
Се надевам овој глас ке допре до Републичкиот Јавен Обинител па ке реагира на допрен глас