Monthly Archives: October 2020

No Thumbnail

ЕФТОВ, МОРИ ДУШМАНКЕ -СОЛУН Е НАШ!

Владимир Костовски 24.07.2010 Kога би билe сега ЗНМ (Здружение на новинари на Македонија) или некоја друга еснафска организација, дефинитивно како прва задачa би превзеле заложба за здружено реемитување на емисии и други новинарски продукти на типчиња како Васко Ефтов. Нивното „новинарство“ поради фактите што ги