Monthly Archives: August 2020

No Thumbnail

АНОНИМУС КОЈ СТАНА ПОМОЌЕН ОД ГЕОРГИЕВСКИ

Текстот е објавен на 23. март 2001 година во 301. број од неделникот „Фокус“ Деновиве паѓаат маските. Директорот на Царинската управа, Драган Даравелски, инаку клучен човек во извршната власт задолжен за контрола на сите криминални бизниси на ВМРО-ДПМНЕ, чека да види каква ќе биде разврската

No Thumbnail

ДАЛИ ПРИБЕ, ВАНХАУТЕ, МОГЕРИНИ, ХАН,… СЕ ИЗЛАЖАНИ ДЕКА СДСМ КЕ СПРОВЕДЕ РЕФОРМИ ИЛИ И ТИЕ УЧЕСТВУВАЛЕ ВО ЛАГАТА ЗА ДА ГО ЗАБРЗААТ ПАТОТ НА РАСПАД НА МАКЕДОНИЈА

ДАЛИ ПРИБЕ, ВАНХАУТЕ, МОГЕРИНИ, ХАН,… СЕ ИЗЛАЖАНИ ДЕКА СДСМ КЕ СПРОВЕДЕ РЕФОРМИ ИЛИ И ТИЕ УЧЕСТВУВАЛЕ ВО ЛАГАТА ЗА ДА ГО ЗАБРЗААТ ПАТОТ НА РАСПАД НА МАКЕДОНИЈА Противниците на промената на системот која по легален и легитимен пат е единствено можан преку лустрација, лустрацијата ја

No Thumbnail

ГЕРОСКИ МОЛЧИ ОД СРАМ, СТРАВ ИЛИ „СТИГЛА ДЕПЕША“?

Јордан Петровски 01.08.2020 Денеска 25.07.2020 откако поминаа 10 дена од мојата прва објава и пет дена од мојата последна објава на продолженијата од текстот посветен на лажниот борец за човекови права Героски, од Героски ни глас ни ништо. На фејсбук станицата на Героски каде сѐ уште