Monthly Archives: July 2020

No Thumbnail

ДЕРКОВСКИ ВЕКЕ НАЈАВИ ДЕКА ДИК НЕМА ДА ПРИФАТИ НИТУ ЕДЕН ПРИГОВОР

18.07.2020 Ислушајте го интервуто на Дерковски на АЛФА и ке чуете дека сите збелешки кои беа изкажани за изборите тој ги објаснува како грешки или како обиди на хакерите да вметнат погрешни податоци

No Thumbnail

Секуловска го продолжува серијалот на лаги

Хроника на политички прогони: Лустрација на Слободан Богоески Од: Биљана Секуловска 12:31 pm – 9 July 2020   Серијал на НОВА за лустрацијата- следува сведоштвото на Слободан Богоески, првиот директор на Службата за државна безбедност. Еден од методите на тие времиња, меѓу што спаѓа и

No Thumbnail

ристо

risto Jordan <iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhranaivino%2Fvideos%2F2560431097551560%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe> <iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhranaivino%2Fvideos%2F2560431097551560%2F&show_text=1&width=560″ width=”560″ height=”520″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media” allowFullScreen=”true”></iframe>

No Thumbnail

СТОЈАНЧЕ ЗА ИЗБОРИТЕ 2011 ПЛАНИРАЛ ДА ПОТРОШИ СКОРО 13 МИЛИОНИ ЕВРА, ОД КАДЕ ПАРИТЕ??

25.03.2011 ОСНОВЕН ТРОШКОВНИК ЗА ИЗБОРИ ( За политичката патија Достоинство)     1.       Трошоците се планирани за периодот од формирањето на партијата до денот на одржување на изборите 2.       Трошоците се наведени по ставки во прилогот Табела За организирање и исполнување на кампања согласно предвидените