Monthly Archives: August 2019

No Thumbnail

ГЕРОСКИ ЗА РЕЖИМОТ НА ГРУЕВСКИ

        Врз основа на кои параметри го изградил Героски а и Милчин уверувањето за владеењето на Груевски дека е фашистичко?? Со кој власт/режим правеле споредба ?? Со оној на Црвенковски?? Со оној пред 1991 година? Нивниот суд е донесен врз основа на нивниот

No Thumbnail

Хероината на револуцијата под сомнеж

  Корупциска афера во Северна Македонија Хероината на револуцијата под сомнеж Пишува Кено Версек Montag, 19.08.2019   19:59 UhrБеше сметана за симбол во борбата против корупција, сега истражителот Катица Јанева самата изгледа дека е вмешана во проминентен случај на уцена. Зошто оваа афера задева тежок