Monthly Archives: July 2019

No Thumbnail

ВИСТИНСКАТА УЛОГА НА ГЕРОСКИ ВО ОБЕЛОДЕНУВАЊЕТО НА „РЕКЕТ“ ИЛИ ИМПЕРИЈАТА ГО ВОЗВРАЌА УДАРОТ!!

Читајки ја порката на Героски до ФРИКИ и Кики: Јавна порака до Фрики и Кики – еве што треба да сторите во следните 48 часа! Ве молам, што побрзо обратете му се на вашиот шеф Зоран Заев, но и на јавниот обвинител. Помогнете и на

No Thumbnail

“границата на Грција завршува во Куманово”

        Dame Chkatroski 5 hrs Нова Демократија ,Грција и Северна Македонија После секоја политичка крупна одлука во овие две земји на човек може само да му се изнуди насмевка.Ништо во овие две земји неможе да изненади доколку ви е познат менталитетот на овие