Monthly Archives: April 2019

No Thumbnail

ЕВЕ НЕКОЛКУ ВИСТИНИ ЗА ИЗБОРИТЕ НА 21 АПРИЛ И 5 МАЈ 2019, ВЕ МОЛАМ РАЗБУДЕТЕСЕ

  Пишува: Јанко ТОМОВ, 8 април 2019 година, Бризбен, Австралија jtomov@bigpond.net.au   Во гласањето на првиот круг на 21 април, за претседателските избори, ако нема доволен одзив, изборната комисија вели дека нема да биде важно гласањето и нема да има друго гласање на 5 мај. Ако