Monthly Archives: March 2019

No Thumbnail

ПРИТВОРОТ НА ЧАВКОВ НАЈАВЕН ОД САШЕ ПОЛИКЛИНИКО

Во оваа Северна Маќедоња многу случајности. Те прснала цевка од парно и ги поплавила трите битни предмети „ИМПЕРИЈА“ , „ШПИОН“  и „ТРИСТА“, те полиГЛОТАТА од Муртино случајно прави лапсус, за на крај врвното антимакедонско партлаче да објави текст стар скоро три месеци и да не