Monthly Archives: February 2019

No Thumbnail

Еј мизеријо комуњарска моја!

  15.02.2019 Јани Бојаџи Од 1949 година па се до ден денешен управувате во сите сфери и со сите ресурси и потенцијали на ова земја! 70, и со зборови: СЕДУМДЕСЕТ ГОДИНИ вие сте учители, директори на училишта, наставници во средните школи, професори на универзитети, декани