Monthly Archives: September 2018

No Thumbnail

ПОЛЕМИКА :МАРЈАНОВИЌ ВС РИСТЕВСКА, „ЗА“ ПРОТИВ „БОЈКОТИРАМ“

Писмо од таборот ,,ЗА” што ќе ги замисли и активистите на #Бојкотирам September 24, 2018 “Два дена потоа” или Отворено писмо до моите сограѓани и пријатели од #Бојкотирам Не господа. Немам намера да ве навредувам. Понижувам. Денунцирам. Плукам. Не. За мене тоа е под секое

No Thumbnail

АМАН АПАСИЕВ ДОСТА НИ Е ОД ВАШИТЕ ЦРВЕНИ РЕВОЛУЦИИ

  Сега се виновни Фрчко и компанија, 1990 беа виновни Колишевски и компанија, 1968 против црвената буржоазија (од големата слобода и демократија несмеа да кажат дека тоа е Тито и неговата компанија). И секогаш така , винивен е некој поединец а тоа што НИКАДЕ левичарството

No Thumbnail

ТРАМП

Почитуван  Да се опишат проблемите, кршењето на човековите права и слободи на Макеонците само за период од завршувањето на ВСВ па до денска, перид на комунистичката власт, ке треба да напишам стотици страници но ценејки го вашето време ке се обидам тоа да го сторам

No Thumbnail

Пјер Мирел во интервјуто кое го дал на МИА

  Поранешниот генерален директор за проширување на Европската Комисија, Пјер Мирел во интервјуто кое го дал на МИА а кое го пренесува ОПСЕРЕРВЕР.МК и во кое се обидува да пропагира, поточно да заплашува, во интерес на владата за да им успее референдумот, сепак би рекол заради

No Thumbnail

ГРАНИЦИТЕ СЕКОГАШ СЕ МЕНУВАЛЕ СО ВОЈНА

Што ке значи за Македонија прифаќањето за враќање на Албанците кои се бореле во редовитена ИСИС Македонија- прва европска земја што прифатила повратници од Сирија Најтиражниот германски весник Билд пишува дека Македонија е првата земја која се согласила да прифати враќање на свои државјани кои