Monthly Archives: August 2018

No Thumbnail

КОЈ Е РЕИНКАРНАЦИЈАТА НА ЖИКА ЛАЗИЋ

Потикнувањето на братоубиствената војна помеѓу Македонците  било оружје кое го употребувале сите поробувачи на Македонија. за да го уништат секое движење за ослободување на Македонија.Нема да одам подалеку во историјата бидејки тоа не е тема на ова видео. Видеово, односно серијалов е врзан за случувањата 

No Thumbnail

ДИВЕРЗАНТИТЕ ПОВТОРНО ВО АКЦИЈА

    РАСКОЛОТ ВО НАРОДНА Е НОВОСТ САМО ЗА МЛАДИТЕ    Пишува Јордан Петровски   Деновиве, како и обично, покрај моите контакти со припадници на останатите македонски партии, разговарав и со неколкумина членови на ВМРО НП. Во разговорите немаше ништо посебно, ништо ново. Сепак, разговорот

No Thumbnail

ВОДСТВОТО НА ВМРО ДПМНЕ МОРА ДА ПОВИКА НА БОЈКОТ НА РЕФЕРЕНДУМОТ!

Јордан Петровски 16.08.2018 Случувањата од 27.04.2017 година и сите оние кои уследија по тоа јасно укажуваат дека ситуацијата во Македонија во поглед на почитување на Уставот, законите и Деловникот за работа на Собранието е повеќе од алармантна.Тоа е така е затоа што институциите кои треба да