Monthly Archives: January 2018

No Thumbnail

САМО ПОРАКАТА НА ИСУС, ДА ЈА БАРАМЕ ВИСТИНАТА И ДА СМЕ ЧУВАРИ НА НАШИТЕ БРАЌА, МОЖЕ ДА ЈА СПАСИ МАКЕДОНИЈА

  Пишува Душан Петровски 5.1.2018 На почетокот сме на новата година—стотата од почетокот на српско-грчкото ропство на македонскиот народ—како и на пресветиот празник Божик. 2017 година беше мачна за македонскиот народ, а новата 2018-та не ветува дека ќе биде ништо поарна. Тоа е од причина