Monthly Archives: June 2017

No Thumbnail

Кастрација

    Пишува: Атанас Величков 23.06.2017 Момците и девојките од Хелзиншкиот комитет начело со прекрасната Уранија Пировска, можат комотно да ми опнат една тужба за ширење на говор на омраза, ако случајно овој „фашистички“, „контроверзен“ и антипедофилски текст стигне до нивните очи. Вчера сосема случајно

No Thumbnail

ЗА ПРЕДАВСТВО НА МАКЕДОНИЈА ОД 2001 ГОДИНА

Владимир Костовски 12.08.2011 Македонија во 2001 година беше жртва на едно големо предавство. Една од бандите, левата, во обид да дојде предвреме на власт, учествуваше во организација и поддршка на фингирана војна во Македонија, изведена од радикални албански структури на Косово, подоцна и од Македонија,

No Thumbnail

ДАЛИ ВЕТУВАЊЕТО НА ЗАЕВ ЗА ЗАЕДНИЧКО ПЕЕЊЕ НА ИЗГРЕЈ ЗОРА НА СЛОБОДАТА Е МОЖНО СО ИЗБРАНАТА ВЛАДА И СО НЕЈЗИНИТЕ ПОДРЖУВАЧИ

    02.06.2017 Заев 2015 година деде една многу интересна, поточно ТодорАлексанровска или ВанчоМијаловистичка изјава, оваа карактиристика ја давам според пресудите кои ги изрекувал Комунистичкиот суд на они кои ја пееле и почитувале оваа химна . Изјавата на Заев гласи: