Monthly Archives: March 2017

No Thumbnail

ТЕШКИ ЛАГИ И МАНИПУЛАЦИИ НА ЗАЕВ!!??

Јордан Петривски 01.02.2007     Јордан Петровкси 02.03.2017 Тешки лаги и манупулации на Заев а никој не лаже и не манипулира без некоја голема потреба или нужда.   Медиуми: Јавноста деновиве е преплавена со разни информации околу содржината на договорот со ДУИ. Дали можете на