Monthly Archives: March 2017

No Thumbnail

ЗАЕВ И СДСМ ГО АМНЕСТИРАА ГРУЕВСКИ ЗА СИОТ КРИМИНАЛ

  Јордан Петровски 09.03.2017 Ваква лага може да се продава на малоумни луѓе и на партиски војници, толку им е умоти и на едните и на другите:   -“Претседателот на ДУИ го информирал германскиот пратеник дека се прават напори за да се деблокира Собранието и

No Thumbnail

ЗАЕВ И СДСМ ГО АМНЕСТИРАА ГРУЕВСКИ ЗА СИОТ КРИМИНАЛ

  Јордан Петровски 09.03.2017 Ваква лага може да се продава на малоумни луѓе и на партиски војници, толку им е умоти и на едните и на другите:   -“Претседателот на ДУИ го информирал германскиот пратеник дека се прават напори за да се деблокира Собранието и

No Thumbnail

ЖЕЛБАТА ЗА ВЛАСТ НАЈТЕШКО ПСИХИЧКО ПОРЕМЕТУВАЊЕ НА ЧОВЕК

  Јордан Перовски 09.03.2017 Од двеве видеа кои се мал дел од интервјуто на потпаролот на ДУИ јасно    {youtube}https://www.youtube.com/watch?v=sEmmbHRYrtU{/youtube}   Понудата на СДСМ  за законот за унапредување на  албанскиот јазик е подобра од онаа на ВМРО ДПМНЕ.Понудата на ДПМНЕ за албанскиот јазик ка оценуваме

No Thumbnail

ЖЕЛБАТА ЗА ВЛАСТ НАЈТЕШКО ПСИХИЧКО ПОРЕМЕТУВАЊЕ

  Јордан Перовски 09.03.2017 Од двеве видеа кои се мал дел од интервјуто на потпаролот на ДУИ јасно    {youtube}https://www.youtube.com/watch?v=sEmmbHRYrtU{/youtube}   Понудата на СДСМ  за законот за унапредување на  албанскиот јазик е подобра од онаа на ВМРО ДПМНЕ.Понудата на ДПМНЕ за албанскиот јазик ка оценуваме

No Thumbnail

ЖЕЛБАТА ЗА ВЛАСТ НАЈТЕШКО ПСИХИЧKO ПОРЕМЕТУВАЊЕ

    Јордан Перовски 09.03.2017 Од двеве видеа кои се мал дел од интервјуто на потпаролот на ДУИ јасно    {youtube}https://www.youtube.com/watch?v=sEmmbHRYrtU{/youtube}   {youtube}https://www.facebook.com/kriminalitenavmrodpmne/videos/762923130542548/{/Youtube}   Понудата на СДСМ  за законот за унапредување на  албанскиот јазик е подобра од онаа на ВМРО ДПМНЕ.Понудата на ДПМНЕ за албанскиот

No Thumbnail

ДАЛИ СДСМ ПРИФАТИЛ АМНЕСИТИЈА НА ДУИ ОД КРИМИНАЛОТ? ОДГОВОРОТ МОЖЕБИ ГО ДАВА БУЈАР ОСМАНИ ВО ВИДЕОТО

Јордан Петровски 08.03.2017   {youtube} www.youtube.com/watch?v=5qU14_2sqm4{/youtube}   Дали после гледањето на оваа видео некој ке верува дека ДУИ ке дозволи некој од водачите на ДУИ, поточно главниот човек на ОНА да биде обинет за било што.  Бујар многу јасно ја соопштува целта на оваа “истрага“,

No Thumbnail

ЛАГИТЕ НА МАНОИЛ МАНЕ ЈАКОВЛЕВСКИ ЗА ФОРМИРАЊЕТО НА ВМРО ДПМНЕ 2

  ЛАГА ВТОРА: ДРАГАН БОГДАНОВСКИ БИЛ КОМУНИСТ СТАЛИНИСТ А НЕ ВМРОВЕЦ ОД ВМРО КОЕ МАКЕДОНИЈА ЈА ГЛЕДА КАКО ПРОТЕКТОРАТ НА АМЕРИКА     {youtube}https://www.youtube.com/watch?v=P-6L5WyumhE{/youtube}   Јордан Петровкси 05.03.2017 Во оваа продолжение ке има малку мои коментари, ке оставам читателите сами  врз база на докуметите кои

No Thumbnail

ГЕРОВСКИ ВО ВИСТИСКО ИЗДАНИЕ ГОРИ ОД ЖЕЛБА ЗА МЕЃУМАКЕДОНСКО КРВОПРОЛЕВАЊЕ

 Јордан Петровски 07.03.2017 Ако на некој сеуште не му е јасно кој се обидува по секоја цена да се случи меѓумакеднски судир нека погледен насловната страница  на Геровиот СЛОБОДЕН ПЕЧАТ. Да наречеш багра илјадници Македонци е дрскост и лудост која има за цел провокација ….

No Thumbnail

Декларација за осуда на српскиот геноцид врз Македонците и Албанците

28.02.2017 Периодот од 1912 до 1941 е период на српска окупација на Македонија, проследен со планска колонизација со српско население, насилно менување на презимињата на ИЌ, но и неспорен историски геноцид извршен со крвавото задушување и масакрирање на цивилното население во Тиквешкото востание 1912 и

No Thumbnail

ВРЕМЕ Е ЗА РАЗУМ И ЛАДНИ ГЛАВИ

      Јордан Петровски 02.03.2017 Деновиве како разумот да напуштил голем дел од водачите на политичките партии, старите и новоформираните Граѓанските Движења во Македонија. Од никого не доаѓа порака на разум и обид да се смират тензиите, туку сите повикуваат на порадикални решенија. Едни