Monthly Archives: August 2016

No Thumbnail

ОД СВЕТИ ИЛИЈА ДО “СВЕТИ НИКОЛА”,МАКЕДОНСКИОТ БРЗ ВОЗ ВРВИ КОН ИДНИНАТА

  вторник, 03 август 2010 18:47 Овие денови во Македонија и секаде на светот каде има сој Македонски, на секоја грутка земја која што е доволно среќна да ја гази Македонска нога се славеше Илинден. И ќе се слави до век и со векови. Денот