Monthly Archives: July 2016

No Thumbnail

Судбината на кучките кодоши е да гнијат, оти се родени слепи

Душан Петровски   31.07.2016   Во годините помеѓу 1992-1998 (официјално, а всушност најверојатно до ден денес) моето семејство беше изложено на надзор и завера од страна на македонската Идеолошка полиција, исто така позната како Служба за државна безбедност—апарат чиешто гориво е љубомората, алчноста и личната

No Thumbnail

КОИ КЕ БИДАТ ЛУЃЕТО КОИ КЕ ЈА “ОСВЕЖАТ” МАКЕДОНСКАТА ТЕЛЕВИЗИЈА ПО ПРЕДЛОГ НА СДСМ

  13.07.2016 Порталите финансирани од Груевски се преполни со шпекулации кои ке се кандидатите на СДСМ за уреднички места во МТВ!! Споменати се скоро сите што не се откај бандата на Груевски, поточно сите новинари што не напишале збор против СДСМ.  Дел од споменатите: Героски, Јордановска, Арсиќ, Јовановски,

No Thumbnail

Што е еврообврзница, колку веќе должиме и кога и како ќе враќаме

Владимир Петрески во својот текст: Што е еврообврзница, колку веќе должиме и кога и како ќе враќаме“на многу разбирлив начин ја објаснува погубната политика на задолжување на Груевски. Сајтот КОТЛЕ чувствува обврска да го објави овој текст. Се надеваме дека НОВА ТВ објавувањето на текстот

No Thumbnail

ЗАЕВ НОВИОТ ТИТО!!

Заев jа прима на штафетата   Јордан Петровски10.07.2016 Дали откако ке го слушнете скандирањето ТИТО, ТИТО ке има некој во Македонија на кого нема да му е кристално јасно зошто ЕУ и САД кренаа раце и од СДСМ, поточно од Заев. {youtube}https://www.youtube.com/watch?v=MaqhpaavQpU&feature=youtu.be{/youtube}   Заев после

No Thumbnail

НЕУТРАЛЦИ, ШАРЕНАТА ЛАГА НА ШАРЕНИТЕ РЕВОЛУЦИОНЕРИ

Јордан Петровски09.07.2016 РЕВОЛУЦИОНЕРИТЕ како да ги фаќа паника па измислуват некакви си неутралци, луѓе кои според РЕВОЛУЦИОНЕРИВЕ се дебили, себични не се грижеле за иднината на своит деца, бидејки не гледаат под каков “режим” живеат и не сакаат да помогнат да се сруши тој “режимот”

No Thumbnail

КОЈ Е ВИНОВЕН ЗА МОЖНИТЕ САНКЦИИ ОД СТРАНА НА ЕУ И САД ??

Јордан Петровски04.07.2016     Ова мислење на Злате ме испровоцира да напишам неколку збора. ЕУ и САД се во право 102,7%, бидејки 99% од граѓаните на Македонија се виновни и затоа сите треба да го “јадат стапот’. Дека се виновни најубаво се гледа во тоа