Monthly Archives: January 2016

No Thumbnail

ЗА ЛИЦЕМЕРИЕТО НА ОНИЕ КОИ ПЛАЧАТ ПО ТИТО А ГО КРИТИКУВААТ ГРУЕВСКИ И ОБРАТНО

-“На оние кои величаат колку убаво било за 25ти мај во минатата ни држава, предлагам своите деца да ги дадат на следната програма: Во прво одделение децата да им се зачленуваат во детската организација “мало патриотче” при што ќе полагаат заклетва на премудриот водач Груевски.

No Thumbnail

РЕШЕНИЕТО НА МАКЕДОНСКАТА КРИЗА НЕ Е ДА СЕ ТРГНЕ ДПМНЕ ЗА ДА ДОЈДЕ СДСМ

27.01.2016 Чуварите на тоаталитарниот едноумен комунистички сиситем деновиве не бомбардират со текстови во кои вината за ќорсокакот во кој дојде договорот ПРЖИНО ја префрлаат на “поткупениот” Хан, на десничарските политичари низ Европа, за наводниот пазар на Груевски со ЕУ, “вие на мене слобода и власт

No Thumbnail

Режимите паѓаат, Големиот брат останува

    Пишува: Борис Камчев Вчера на Би-Би-Си беше прикажан документарниот филм „Тајните богатства на Владимир Путин“. Во филмот еден од коментаторите го обвини рускиот претседател за нелегално збогатување и корупција, иако, тој не кажа ништо ново. Во последниве неколку години се изначитавме текстови и

No Thumbnail

ЗАБЕГАНОСТА НА ГРУЕВСКИ БЛЕСНА СО ПОЛН “СЈАЈ”

22.01.2016 Ако досега имав малку резерва за тоа дека Груевски е сериозно умно пореметен од вторникот навака веке ја немам таа резерва. За жал таа умна пореметоност на Груевски била многу поголема од онаа што сум го предпоставувал. За ваквата моја констатација допринесоа настапите на

No Thumbnail

ЗАБЕГАНОСТА НА ГРУЕВСКИ БЛЕСНА СО ПОЛН “СЈАЈ”

22.01.2016 Ако досега имав малку резерва за тоа дека Груевски е сериозно умно пореметен од вторникот навака веке ја немам таа резерва. За жал таа умна пореметоност на Груевски била многу поголема од онаа што сум го предпоставувал. За ваквата моја констатација допринесоа настапите на

No Thumbnail

ОПОЗИЦИЈАТА МОРА ДА УЧЕСТВУВА ВО ПОДГОТОВКАТА НА ИЗБОРИТЕ од 24.04

  19.01.2016 “Гласилата на опозицијата” соопштението на СДСМ го пренесуваат во конотација дека СДСМ веке донело одлука да не учествува на изборите на 24.04.2016. Едногласна одлука на СДСМ и здружената опозиција: Не учествуваме на избори на 24 април   Во соопштението на СДСМ стои оваа: едногласно

No Thumbnail

ГРУЕВСКИ ПРОГЛАСУВА ИЗБОРИ НА 24 АПРИЛ

  18.01.2016 Никола Груевски: Нашата држава тргна одлучно да се стави крај на политичката криза и да напредуваме храбро кон иднината. Ова започнува со изборите на 24-ти април!   Одбор за погреб власта на Груевски и Фамилијата          

No Thumbnail

НАЈНОВ РЕЈТИНГ НА ГРУЈО Е 6%, АКО НЕВЕРУВАТЕ УВЕРЕТЕ СЕ САМИ

Еве го најновото и најточното мерење на рејтингот на Груевски.Груевски се рамина со барем стотина граѓани. Од тие стотина само пет или шест застанаа се поздравија и дел од нив се фотографираше. Од тука јасно се гледа дека рејтингот на Груевски е помеѓу 5-6%