Monthly Archives: December 2015

No Thumbnail

СМРТ НА КОМУНИЗМОТ У СЕКОЈА ФОРМА!!!

Приказни од булеварот 16 December at 11:20  Боље е да се чека режимот сам да падне, наместо да чекаме РАСПЕАНИ СКОПЈАНИ, ПАРКОБРАНИ, НАЈЧЕВЦИ, ГЕРОВЦИ, ЗЕКИРОВЦИ, МИЛЧИНИ, САШЕВЦИ, ПИ*КЕ МАТЕРИНЕ и слични, да го турнат…. ИСТИ К*Р СТЕ И ВИЕ КО ДРУЖИНАТА ПОРТОКАЛОВА!!! ВОЛЦИ У ЈАГНЕШКА

No Thumbnail

ДИКТАТОРЧЕ – ЦВИКАТОРЧЕ

  Dec 18, 2015 Колумни Колумната не се препорачува за деца под 77 години Неопходен е надзор на родител или старател   Не да му тече низ ногавици, туку и од авион се гледа дека од некогашниот Грујо не останало ништо! Што се случи со