Monthly Archives: October 2015

No Thumbnail

Pucanje crvenog bana

  Spomenici srpske kulture na Kosovu doista su u opasnosti i tu se ľ bilo Kosovo u Unesku ili van njega ľ ništa bitno ne menja na stvari   Vidim da se spoljni popečitelj Dačić odao velikosrpskom hegemonizmu relativno niskog intenziteta. Žestoko se Ivica ucveljio

No Thumbnail

ДАЛИ КОНЕЧНО КЕ ПРИФАТИМЕ СОВЕТ КОЈ УКАЖУВА КАКО ДА ЈА ЗАЧУВАМЕ МАКЕДОНИЈА

23.10.2015   Ако партиите не успеат да се договорат и ако договорот од Пржино пропадне, засега не постои план „Б“, посочи на брифинг со новинарите, белгискиот посредник во преговорите, Питер Ванхауте. Тој ја отфрли можноста за ново парламентарно мнозинство.– Проблемот не е една партија да

No Thumbnail

ДАЛИ КОНЕЧНО КЕ ПРИФАТИМЕ СОВЕТ КОЈ УКАЖУВА КАКО ДА ЈА ЗАЧУВАМЕ МАКЕДОНИЈА

Ако партиите не успеат да се договорат и ако договорот од Пржино пропадне, засега не постои план „Б“, посочи на брифинг со новинарите, белгискиот посредник во преговорите, Питер Ванхауте. Тој ја отфрли можноста за ново парламентарно мнозинство.- Проблемот не е една партија да се замени

No Thumbnail

ДАЛИ КОНЕЧНО КЕ ПРИФАТИМЕ СОВЕТ КОЈ УКАЖУВА КАКО ДА ЈА ЗАЧУВАМЕ МАКЕДОНИЈА

Ако партиите не успеат да се договорат и ако договорот од Пржино пропадне, засега не постои план „Б“, посочи на брифинг со новинарите, белгискиот посредник во преговорите, Питер Ванхауте. Тој ја отфрли можноста за ново парламентарно мнозинство. – Проблемот не е една партија да се

No Thumbnail

ДАЛИ КОНЕЧНО КЕ ПРИФАТИМЕ СОВЕТ КОЈ УКАЖУВА КАКО ДА ЈА ЗАЧУВАМЕ МАКЕДОНИЈА

  Quote: 23.10.2015 Ако партиите не успеат да се договорат и ако договорот од Пржино пропадне, засега не постои план „Б“, посочи на брифинг со новинарите, белгискиот посредник во преговорите, Питер Ванхауте. Тој ја отфрли можноста за ново парламентарно мнозинство. – Проблемот не е една

No Thumbnail

ПОЧИТУВАЊЕ И СПРОВЕДУВАЊЕ НА ДОГОВОРОТ ОД ПРЖИНО Е ИСКЛУЧИВО ВО МАКЕДОНСKИ ИНТЕРЕС !!

Сите точки од договорот од Пржино се врзани за функциите и функционирањето на институциите на системот кои во овие 25 години биле злоупотребувани од власта, па затоа прашањето дали договорот од Пржино и помошта на странците не е МАКЕДОНСКИ интерес**. Јас тврдам дека таа помош