Monthly Archives: April 2015

No Thumbnail

Македонија мора да расчисти со комунистичкиот монструм – тајната полиција

  Интервју: Јордан Петровски, борец за лустрација, oбјавено MKD.mk на 01 Јуни 2013  Веќе десетина години трае борбата на можеби единствениот политички европски азилант од 21 век во Канада, Македонецот Јордан Петровски. Тој од Канада со години води спор против Љубомир Фрчкоски, обидувајќи се да докаже дека

No Thumbnail

МИ ТЕ КУРЧАТ ХРИСТОСЕ, А ТИ ПАК ПРОСТИ ИМ, АКО МОЖЕШ

За едно се чудам. Со кое лице Грујо и неговите конкубини, машки и женски, ќе влезат сабајлево во црква да го чествуваат воскресението христово. Нивното присуство ќе биде такво хулење на бога од кое верувам темелите на божјиот храм во кој ќе влезат ќе се

No Thumbnail

ЦРВЕНИОТ КАРДИНАЛ ГО ДЕТРОНИЗИРАШЕ ПАПАТА-ДАЛИ ОА “ШПИОН” ПОБЕДАТА НА ЦРВЕНИОТ КАРДИНАЛ КЕ ЈА НАПРАВИ ПИРОВА !!??

21.09.2013 Јордан Петровски Постои едно непишано правило a кое гласи, како ке дојдеш на тронот така и ке си одиш од тронот. Гошев службите го заменија со Црвенковски заради малку поизразената подготвеност на Гошев да ги брани македонските интереси. Црвенковски гледајки што подготвува Цревениот Кардинал

No Thumbnail

ЗОШТО ГОРДЕ ИМ ПОКАЧИ ПЛАТИ НА МВРО ДПМНЕ

Кога нешто личи на ѓубре и смрди како ѓубре, мора да е ѓубре. Откако на тајно снимените телефонски разговори чувме како министерката за внатрешни работи ги нарекува своите подредени од полицијата битанги и говеда, таа излезе на прес и објави дека ќе им ги покачи