Monthly Archives: December 2011

No Thumbnail

ПРИКАЗНАТА ЗА ПАТЕШЕСТВИЕТО НА ВАНЕ ЦВЕТАНОВ ВО САД

Пишува Јордан Петровски 10-12-2011   Кога пред извесно време почнаа до мене да допираат гласините кои ги пласира Ване Цветанов дека јас, односно, ние, Групацијата на Ветерани Дисиденти, сме го оставиле на цедило, бидејќи бил излажан од мене да дојде во САД, долго време се