Category Archives: Видеа

No Thumbnail

ТЕШКИ ЛАГИ И МАНИПУЛАЦИИ НА ЗАЕВ!!??

Јордан Петривски 01.02.2007     Јордан Петровкси 02.03.2017 Тешки лаги и манупулации на Заев а никој не лаже и не манипулира без некоја голема потреба или нужда.   Медиуми: Јавноста деновиве е преплавена со разни информации околу содржината на договорот со ДУИ. Дали можете на

No Thumbnail

Да зборуваме за „кодошите”

Душан Петровски од Комитет за демократизација на Р Македонија зборува зошто најновиот предлог за лустрација од страна на Влада на РМ е несоодветен.

No Thumbnail

Obama on $1 Billion Loan to Ukraine

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus rutrum, libero id imperdiet elementum, nunc quam gravida mi, vehicula euismod magna lacus ornare mauris. Proin euismod scelerisque risus. Vivamus imperdiet hendrerit ornare. Phasellus dapibus imperdiet nibh, nec sagittis odio condimentum sed. Phasellus dignissim, massa nec ornare fermentum, ligula massa varius dolor, a interdum nisl purus eu magna.