Category Archives: Вести

No Thumbnail

ТВ ТЕЛМА, ДЕБАТА “ГОШИНЦЕ“

  Стојанче Ангелов: СЦЕНАРИСТ Пропагандните режимски песови кои не убедуваат дека “сценариото“ е исто како во 2001-та забораваат дека “сценаристот“ од 2001-та повеќе од 7 години е во неразделна тендер коалиција со нивниот “пастир“.    {youtube}https://www.youtube.com/watch?v=Obk2FlkBjUY{/youtube}

No Thumbnail

КАДЕ Е МАКЕДОНИЈА ??

Оваа се две споени фортографии  кои се обележје на контрапротестите и протестите. Дали тука ја гледате Македонија за која наводно се борат и едните и другите.

No Thumbnail

СПОРЕД НЕТПРЕС, ГРУЕВСКИ УТРЕ “КЕ ПИЕ ПАТОС”

 Хан доаѓа во Скопје со решение за излез од кризата? 1 јуни 2015 Според изворите на МИА, Хан ќе инсистира утре врз основа на неговиот документ, кој е непознат за јавноста, да се надмине политичката криза во Македонија, со тоа што на Груевски и Заев,

No Thumbnail

Агенција за разузнавање или за задоцнето предупредување?

Хамди Ндрецај, алијас командант Пантери, во емисијата „Паротла“ на косовската државна телевизија тврдеше дека македонски тајни агенти се среќавале со припадници на кумановската група осомничени за тероризам (Фото: Принтскрин)   Скопје, 2 јуни, 2015  Пoкажување мускули на медиумите и барање одговорност од нив за објавените

No Thumbnail

ОХРИДСКАЈ ОТКРИВА КОЈ СЕ СТОИ ЗАД ТЕРОРИСТИЧКИОТ НАПАД ВО КУМАНОВО

— 08/06/2015 Охридксај дојде до екслузивни информации во врска со „терористичкиот“ напад  во градот Куманово –Дива населба.Според информациите на Охридскај, а кој се сокриваат далеку од очите на јавноста , во таканаречената терористичка група имало припадници на американската фирма “Blackwater“ – Црна Вода,кој се јавуваат

РУСКОТО ТРГОВСКO ЕМБАРГО НА КОГО КЕ МУ НАШТЕТИ?

Западните земји извезуваат храна во Русија во вредност од 12 милијарди долари, или околу 1,2% од вкупниот извоз на вакви производи. Од друга страна, истите производи од Запад, во Русија прават 50% од вкупната понуда на месо, и 30% од вкупната понуда на зелечук и

No Thumbnail

НА СТРАНА НА РУСКИТЕ И ПРОРУСКИТЕ

На страна на руските и проруските терористи на истокот на Украина, има платеници од разни држави Полска, Латвија, Чешка, Бугарија, Србија. На сликата се заробени “српски јунаци”. Силни обвинувања на руски служби за силни американци, кои се борат на украинска страна никако да најдеме во

No Thumbnail

УШТЕ ЕДЕН ДОКАЗ ДЕКА МАКЕДОНИЈА Е БАСТИОН НА КОМУНИЗМОТ

Колку Македонија е демократска и колку навистина е ослободена од комунистичките стеги говори денешново премолчување на 23 август. Ниту еден медиум ни на власта ни на опозицијата не го спомена денот. Молкот зборува премногу.