Macedonian Albanian Croatian Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

ГЕНЕЗАТА НА ЕДНО ЛУДИЛО

Забелешка: Фотографијата е превземена од книгата: ИСТОРИЈА НА ВИЗАНТИЈА од проф. др Греоргиј ОСТРОГОРСКИ, (Карта бр 4, страна…

НОБЕЛОВЕЦОТ ОД МУРТИНО

М-р Мартин Треневски, поранешен министер и амбасадор 02.02.2019Светската метропола Муртино, која во историјата даде многу светли ликови, пред…

СДСМ-ВМРО vs ВМРО-СДСМ

21.05.2018Со идењето на власт во 2006 година ВМРО-ДПМНЕ со новото раководство почнува да се расчистува и да се…

БАЈРАМИЗАЦИЈА

Тони Димитриевски 16.05.2018 фејзбук статусTricko veli: site sme nie bajrami Jas bi preciziral poinaku: "prilichno e mozno vo…
Subscribe to this RSS feed