Дали Вељановски со кшењето на Деловникот, поточно со неусвојувањето на оставките во законски рок треба да биде кривичмно…...

Пред неколку дена ја објавивме колумана "МАКРОАТА ГИ ДЕМНАТ ВАШИТЕ ДЕЦА - ЈАХТИНГ ПРОСТИТУЦИЈА" на нашиот редовен колумнист…...

Медиумите во Македонија молчат за текот на прписката помеѓу МПЦ-ОА и СПЦ, па еве ние ке го пренесеме…...

ВМРО-ДПМНЕ со остра осуда на ТАКАНАРЕЧЕНОТО „прогласување на Илирида „ВМРО-ДПМНЕ најостро го осудува така нареченото прогласување на Илирида.…...

ДА ИЗЛЕЗЕ ОД НЕГОВАТА КАНЦЕЛАРИЈА И ДА ЈА СОГЛЕДА ВИСТИНСКАТА СОСТОЈБА ВО МАКЕДОНСКИТЕ СУДОВИ !!! СКРОМНО И ЛИЧНО,…...

Кога договорот за заеднички амбасади помеѓу Македонија и Србија ке се погледне од фактот што амбасадата значи екстерторијалнист,…...

Поврзано со бранoт апсење во Косово, Албанија, белким сега е соодветен момент да владите на овие две земји…...

Путин му ја украл идеата на која можеби и докторирал Сашо Орданoски, имено Орданоски пред некоја година предлагаше…...