Героски, работи турбо во миење на окрвавени раце на џелатите, па откако му пропадна обидот да ги измие…...

После интервјуто на Милчин, водачот на Црвените Кмери на лев портал под име "РЕВОЛУЦИОНЕРMK", со нови небулози, повраќаници…...

Стефан Видиков, студент по филозофија 25.12.2014 Секоја генерација на студенти во Македонија се соочувала со свои проблеми и…...

Како го гледа и доживува Пандета Ефтимов, дописничката на бугарската тв Скат-Марија Цветкова Панде Евтимов е рядко срещана…...

Гледам денеска најголеми подржувачи на Владиката Петер и "целовитоста" на МПЦ-ОА се членовите на ДПМНЕ, поточно на ДПМНЕ…...

Македонците нема да војуваат против рускиот братски народ ама во име на КГБ и Тодор Петров треба да…...

Претседателот на Собранието Трајко Вељаноски во недоумица како да излезе на крај со оставките кој ги поднесе опозицијата…...

Српскиот Груевски правеше театар при посетата на Рама на Белград заради тоа што Рама го споменал Косово. Но…...