Даниела Горчева, снимка: Ани Лозева Да водиш бойни действия без да обявиш война е едно от най-големите престъпления…...

8 Октомври 2015 "Ди прессе" Кремъл подсилва автократичния режим на Асад с цел да предотврати революция в Русия…...

Публикувана на Събота, 03 Октомври 2015 23:13 Споделете ме Един проницателен анализ на румънски журналист за джихадистите, бежанците…...

Јордан Петровски 18.09.2015 Што се нема човек да прочита?? и после прочитаното да се запраша дали авторот на…...

Јордан Петровски 22.08.2015 Во Макеонија за жал овој ден сеуште не се одбележува. Неодбележувањето на овој ден јасно…...

Јордан Петровски 19.08.2015 Според тоа, органите на државна безбедност и нивните соработници, информатори работеле во согласност наведените прописи…...

Јордан Петровски 02.08.2015 Неверувавме дека некој после само после 4 години и еден месец од нашиот обид да…...

Јордан Петровски 27.07.2015 Делегација на собраниската комисија за надзор во посета на УБКДелегација на собраниската комисија за надзор…...