Ама седиштата за еден ипол човек !!...

Да потсетам на порката на Ванхауте: ДАЛИ КОНЕЧНО КЕ ПРИФАТИМЕ СОВЕТ КОЈ УКАЖУВА КАКО ДА ЈА…...

Јордан Петровски 03.10.2015 Фотографијата на Шекеринска со Драги Стојмановски Млекце, полковник на КОС и режисерот на "Сина Птица",…...

23.10.2015 Ако партиите не успеат да се договорат и ако договорот од Пржино пропадне, засега не постои план…...

Сите точки од договорот од Пржино се врзани за функциите и функционирањето на институциите на системот кои во…...

Дојче Телеком - ПРИСЛУШКУВАЛЕ ГРУЈО И САШО!!??...

Petitioning Holy Synod of the Macedonian Orthodox Church in Macedonia Permanent Bishop for the Macedonian Orthodox Community of…...