Macedonian Albanian Croatian Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

ШТО СЕ СЛУЧИ СО ДЕНИСА?

На бродот „Серенисима“ или во превод бродот „Спокојство“, од кој, наводно во мугрите на 12 септември исчезна младата…

ЦАРОТ ГОЛОГАЗ

(ЛУДИЛОТО НА ЛИДЕРОТ И НЕГОВИТЕ ПОДАНИЦИ) Си беше еднаш еден цар, толку голем, а толку мал. Мал зашто…
Subscribe to this RSS feed