Macedonian Albanian Croatian Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

ЗАЕВ ДОБИ СЕРИОЗНА ШЛАКАНИЦА ОД ОНИЕ ОД КОИ ШТО НАЈМАЛКУ СЕ НАДЕВАШЕ