Macedonian Albanian Croatian Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

МНОГУ МАКЕДОНЦИ СИ ЈА САКААТ СВОЈАТА ЗЕМЈА НАЗАД

Времето на влијанието на фондацијата СОРОС врз амбасадата на САД во Македонија полека но сигурно завршува!!

 

„Стејт департментот на САД им додели 5 милиони долари на организациите на Џорџ Сорос во Македонија. Сорос ги употреби парите за превод на ‘Правила за радикалите’ на Сол Алински на македонски и ја дистрибуира книгата низ Македонија. Во парламентот се случи насилство. Многу Македонци си ја сакаат својата земја назад“