Macedonian Albanian Croatian Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

АКО СЕ ЗНАЕ НАЧИНОТ КАКО СНИМКИТЕ ДОШЛЕ ВО ПОСЕД НА ПАЛЕВСКИ ЗОШТО Е ПРИВЕДЕН САМО ТОЈ??

 

НОВАТВ дознава од извор во полицијата дека:

 Дел од истагата е и утврдување на мотивите за користење на овие снимки, но и начинот на кои овие сензитивни материјали дошле до ова лице.

Палевски не влегол сам кај Заев или пак во СЈО и ги зел материјалите некој или му помагал или му гу дал материјалите. Кој е тој, СЈО вели дека утврдила на кој начин Палевски дошол до снимките!! зошто и тој или тие не се приведени. нивното неприведување кај мене остава место за шпекулација дека мотивот за приведување на Палевски лежи на друго место, лежи во критичкиот однос на Палевски кон Заев и неговиот начин на водење на СДСМ и сега на владата.