Macedonian Albanian Croatian Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

АКО ДЕНОТ СЕ ПОЗНАВА ПО УТРОТО, ЗАЕВ КЕ ГО НАДМИНЕ ГРУЕВСКИ ВО НЕЗАКОНСКИ ДЕЈСТВИЈА-МИСОВСКИ НЕ БИЛ НАЗНАЧЕН ЗА ЗАМЕНИК НА ПРЕСЕДАВАЧОТ

 

Горан Мисовски не бил НАЗНАЧЕН  за  ЗАМЕИК ПРЕДСЕДАВАЧ на седницата на парламентот:


[Image: 18423971_1500541606656803_18183822189213...e=59BF98D8]                               

 

 

 

     [Image: Stenogram_30_12_2016_2.jpg]


[Image: 30_12_2016.jpg]