САМОИЛ НЕЗНАЕ КАКО СЕ НАШОЛ НА СПИСОКОТ АМА ЗВРЛЕВСКИ Е ТУКА ДА МУ КАЖЕ

Јордан Петровски 13.02.2017

Само непатриоти и платеници на странски служби "плукаат по чесните" обвинители од тимот на Зврлевски.

Домашните служби, службите кои за среќа сеуште се под назор на Груевски и кои работат чесно и посветено, ми пратија доказ според кој јасно се гледа дека СДСМ се служело со криминал за да обезбеди пари за кампања.

 

 

 

 

Read 2688 times