ГЕРОСКИ ГИ НАДМИНА ВО МАНИПУЛИРАЊЕ ИНФОМАКС, КУРИР, НЕТПРЕС,СИТЕЛ ....

 

Јордан Петровски 01.02.2017

Героски станал Мирка и Миленко во едно!! На неговиот ПЛУСИНФО со листата на експерти, Героски, Малесдски, андов, фрчковски, ИНФОМАК, КУРИР, НЕТПРЕС со тимот, Каракамишева, Даштевски, Божиновски може само вода да му носат.
За Героски изјава дадена за медиуми е факт со кој треба да се раководи председателот на државата при додела на мандат.

-Невозможно е, друже Владо, да не ти е јасно дека партија што не успеала да го искористи доделениот мандат и која згора на тоа изјавила дека повеќе не сака мандат туку нови избори, едноставно, не може по вторпат да добие шанса да преговара за состав на новата влада.

А од друга страна за Героски РЕШЕНИЕ на Уставен суд за начинот на додела на мандат е неважно.
Додека Геровци, Мирки, ..... го трујат медиускиот простор со лаги, манипулации Македонија ке тоне се подлабоко во тоталитаризам.

Целата повраќаница на Героски на линкот:Друже Владо, ти нарача Курир да те брани, или сами ќеф ти прават?

Read 965 times