СМРТ ФАШИЗМУ ВЛАСТ КОМУНИЗМУ, ГОЛИ ОТОК И ИДРИЗОВО НА НАРОДОТ

 

Јордан Петровски 29.12.2016

Се јави најнезависниот ОПШТЕСТВЕНО ПОЛИТИЧКИ РАБОТНИК во медиумите со предлог за премиер и министри на влада која ке ја "врати слободата и демократијата"!!

 


Предлогот мириса на Куморвац или Караѓорѓево.
Спред оние кои ги најави Героски сигурно на списокот се и следниве ДЕМОНКРАТИ:
Најчевска, Грчев, Фрчковски, Орданоски, Исмаил, Попсимонова ..."Ракитски" УБК

Цело е кога се има се!

СМРТ ФАШИЗМУ ВЛАСT КОМУНИЗМУ, Голи Оток и Идризово на НАРОДОТ!!

Read 1804 times