Dušan Petrovski 31.07.2016 Between the years of 1992-1998 (officially, most likely to this day in fact) my family…...

Душан Петровски 31.07.2016 Во годините помеѓу 1992-1998 (официјално, а всушност најверојатно до ден денес) моето семејство беше изложено…...

Јордан Петровски09.07.2016 РЕВОЛУЦИОНЕРИТЕ како да ги фаќа паника па измислуват некакви си неутралци, луѓе кои според РЕВОЛУЦИОНЕРИВЕ се…...

Јордан Петровски04.07.2016 Ова мислење на Злате ме испровоцира да напишам неколку збора. ЕУ и САД се во право…...

Злате Мирчевски30.06.2016 И така мој драги опозиционери, btw да нема нешто нејасно и јас сум со опозицијата ама…...

Злате Мирчевски28.06.2016 Ова денес што се случува во Македонија не е последица на нешто од вчера или завчера,…...

Секаде во свет кога се води битка за слобода и демократија се рушат споменици на диктатори. По…...

Злате Мирчевски08.06.2016 Еве следам анализа на една телевиизја, гости Сашо Ордановски и Владимир Божиновски. А во мејѓувреме прочитав…...