ГЕРОВСКИ ВО ВИСТИСКО ИЗДАНИЕ ГОРИ ОД ЖЕЛБА ЗА МЕЃУМАКЕДОНСКО КРВОПРОЛЕВАЊЕ

 Јордан Петровски 07.03.2017

Ако на некој сеуште не му е јасно кој се обидува по секоја цена да се случи меѓумакеднски судир нека погледен насловната страница  на Геровиот СЛОБОДЕН ПЕЧАТ. Да наречеш багра илјадници Македонци е дрскост и лудост која има за цел провокација ....

 

Read 1171 times