Macedonian Albanian Croatian Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

ЛУСТРАЦИЈА ПРОТИВ ЛИЦЕМЕРИЕТО

Патот до немерен просперитет Пишува Душан Петровски „Лицемерие душо… сите така работиме, сѐ зад кулиси…“ Лицемерието е антитеза…
Subscribe to this RSS feed