Извадоци од комплетниот извештај: А. Времен опсег на примена на Закон за лустрација 1. Време на усвојување на…
Jордан Петровски 16.04.2018 Заев и СДСМ, Мицковски и ВМРО ДПМНЕ, според пресуда на Судот за Човекови Права во…
Чиј грев е поголем: на Фрчкоски или на лустраторите? Веројатно никој не можел ниту да претпостави дека лустраторите…
Јордан и Душан Петровски 13.11.2017 Кога ке се прочита текст полн со перфидни манипулации и замена на тези—а…
Јордан Петровски 10.01.2017 На крај на умот не ми е да бранам некого а најмалку Томе Аџиев!! Но…
Јордан Петровски 08.01.2017 Како и обично во Македонија секогаш се "пука" во погрешна мета, а тоа секогаш се…
Јордан Петровски 22.12.2016 Се јави Мирјана Најчевска, жената која ја носи можеби најголемата вина за Рамковниот договор, за…
Автор: Дарко Јаневски 04.02.2011 Лустрацијата не успеа, зашто целта беше да се заштитат тие што по 1991 година…
Page 1 of 3