Јордан Петровски 26.11.2016 Ниту Геро е ШУНТАВ, ниту Саше е МУТАВ!! Тие дваицата се само дел од екипата…...

Стојан Рашков 18.11.2016 ,,Нападот на човековите слободи и права е најсилниот удар врз едно цивилизирано општество. Сега е…...

Роберт Милески 09.11.2016 После она што се случи со изборите во САД, сакам да испратам една порака до…...

Јордан Петровски 03.10.2016 Барајки некои работи налетав на одлука за отфрлање заради застареност на кривична пријава за поткуп…...

Јордан Петровски 30.09.2016 Денеска во една дискусија во која во уводот стоеше поимот: враќањето на правдата Искоментирав вака:…...

Емилија Лазаревска 21.09.2016 Пред точно 10 години, само неколку месеци откако ВМРО ДПМНЕ победи на парламентарните избори и…...

Јордан Петровски18.09.2016 Помина цела недела а од споменатите во текстот, ОПЕРСКИ МАНИПУЛАЦИИ, ДЕЗИНФОРМАЦИ И ЛАГИ молк. Не рекле…...

СДСМ АНТИМАКЕДОНСКА ИЛИ ВМРО БЕЛОКОШУЉАШКА ? Басна за прераскажувањето на басната за змијата и магарето Марјан Здравковски 16.09.2016…...