Пишува Душан Петровски 15.12.2017 Деновиве во Македонија покрај стандардната политичка цикузијада, топ теми се и загадениот воздух во…...

Тешки времиња пријатели...тешки времиња каде егоцентризмот и безобразлукот на глумците во "креирањето” на општествената реалност ја преоѓа секоја…...

Пишува Душан Петровски 14.11.2017 Признавањето на сопствената одговорност е антиетична на комунистичкиот менталитет. Напротив, барањето на изговори за…...

Јордан и Душан Петровски 11.11.2017 Да се разбереме: главниот проблем со Службата за државна безбедност не е во…...

Пишува Душан Петровки 06.10.2017 Оние со кои сум „пријател“ на фејсбук знаат дека имам афинитет за лајкување и…...

Злате Мирчевски 30.09.2017 Читам деновиве една преписка на социјална мрежа на членови на ВМРО НП,ги читам,се јадам во…...

Пишува Душан Петровски 29.09.2017 Со Македонија владее династија којашто се одржува на власт преку еден прост вид на…...

Пишува Душан Петровски 22.09.2017 Деновиве на социјалните мрежи се огласи Самостојниот оперативен работник на Сужбата за државна безбедност…...