Јордан Петровски 11-10-2011 Published in Изгреј Зора 2 Ова предавство кое го врши деновиве Владата на Грујовистичката банда не може и не смее да остане неказнето!!! Кога ќе замине од  власт Груевски, а притоа нема да се врати н...

// // // // // Јордан Петровски 27.12.2011   Томислав Чокревски, знае кој од пратениците се “трудни до заби”, знае кои новинари се во брак со идеолошката тајна полиција, но не сакаше да каже !!!!!! С...

Се собрале жените во еден град и вака рекле: Седиме неонадени со години, зашто мажите наши се нон-стоп во некоја војна и дома не се прибираат! И така венееме без секс во најубавите години од животот, а децата наши растат б...

Olsi Rama, target organizovane medijske harange Ko je smestio premijerovom bratu? Piše: Petar Luković   Žrtva srbijanskih tabloida: Olsi Rama, viđen da ga Blic optuži Izvor: s.tf.rs Aleksandar Vučić, srpski premijer, i Edi Rama, albanski premijer trebalo bi da se, kao kolege, sretnu 22. oktobra u Beogradu; obojica imaju braću, jedan se zove Andrej, drugi Olsi. Andrej...

Пишува Јордан Петровски 10-12-2011  Кога пред извесно време почнаа до мене да допираат гласините кои ги пласира Ване Цветанов дека јас, односно, ние, Групацијата на Ветерани Дисиденти, сме го оставиле на цедило, бидејќи бил...

Знаев дека во Македонија како и секаде низ светот во секоја нација, народ, во секоја држава, град, село има полтрони, ама за полтрон каков денеска сретнав ни на сон не сум можел да сонувам а не па да помислам дека може да п...

За мене многу побитно од цитирањето на Лавров во обраќањето на Александар Николовски беше повикот СДСМ да се врати во парламентот и дека треба да се прават компромиси. Убеден сум дека во компромисите е и Горна Македони...

Валентин ГлигоровВака почитувани читатели на ДОКАЗ, јас Валентин Глигоров ќе се обидам на сите вас кои сеуште сте убедени дека гилиптеров е ОПОЗИЦИОНЕР и дека човекот е за жалење и стварно нема пари за млеко и пелени, д...